Het concept van Flandersfisher bestaat eruit om materiaal aan de waterkant te “ervaren”.

IMG_2988

Hoe?

Via het contactformulier stuur je een mailtje met enkele data waarop je graag een try-out sessie wil plannen. Ik bekijk het in mijn agenda en neem zo snel mogelijk contact op.
Vermeld zeker ook je naam, adres en telefoonnummer.

Heb je eigenlijk al een idee wat je wil kopen en heb je geen try-out sessie nodig, dan kan je via hetzelfde formulier een mailtje sturen om af te spreken.

Waar?

In de buurt van Schilde, Wijnegem, Oelegem of Schoten.

IMG_2982

Wat?

Je maakt een keuze uit het materiaal dat je wil testen en geeft dit door via het inschrijvingsformulier of via e-mail. Ik kan een 6-tal hengels en een 5- tal molens meebrengen die je ter plekke kan combineren om aan te voelen wat het beste bij jou past. Nadien kan je een bestelling plaatsen. Uiteraard kan je ook andere materialen bestellen dan het demomateriaal dat ik op voorraad heb. Wil je graag iets anders bestellen, kijk dan op www.daiwa-cormoran.de.
Een try-out sessie duurt ongeveer 1,5u.

Kostprijs?

Een try-out sessie is gratis.

Wil je materiaal aankopen zonder try-out sessie, dan kan dat natuurlijk ook en dat is uiteraard zonder bijkomende kosten van de try-out. Stuur gewoon een mailtje en ik maak met jou een afspraak in Schilde.

Huidig aanbod?

Momenteel heb ik me geconcentreerd op Ultra Light Fishing:
5 molens: Daiwa Ninja LT 1000, Daiwa Legalis LT 1000D, Daiwa Fuego LT 1000D, Caldia LT 1000S-P en Daiwa Ballistic 1000D-XH. De molens zijn – om een correcte vergelijking te kunnen maken – allemaal opgespoeld met dezelfde braid: Prorex UL Finesse Braid.

6 hengels: Daiwa Ninja X UL Spin (1.90m 1-9g), Daiwa Legalis UL Spin (2.10m 3-15g), Prorex X UL Spin (1.95m 2-7g), Prorex XR UL Spin (1.95m 3-12g), Team Daiwa UL Spin (2.10m 1-5g) en Team Daiwa trout Area Commander (2.00m 1-7g).

Kunstaas en klein materiaal: Daiwa Skinny Kick (Black), Daiwa Bubble Shrimp (America Zarigani), Prorex Dropshotlood 7g, Prorex Mini Jighead 3g (haakmaten 2 en 4) en een degelijke kunstaasdoos (Cormoran model 1018).

Bestelling?

Ik heb van de meeste materialen een beperkte voorraad. Je vindt de actuele voorraad bij de materialen. Daiwa levert de meeste producten in de week volgend op de week waarin de bestelling geplaatst wordt. De bestelde goederen kunnen in Schilde afgehaald worden. Als de producten naar de klant verzonden moeten worden, moeten ze eerst volledig betaald zijn met inbegrip van de verzendingskosten (de verzendingskosten zijn ten laste van de koper). Afhankelijk van de omvang van de bestelling mag en kan er een voorschot gevraagd worden.

snapseed-2.jpg

Kleine lettertjes?

Er zijn inderdaad kleine lettertjes, maar deze zijn eigenlijk vanzelfsprekend. “Goede afspraken maken goede vrienden“.
De goederen die gebruikt worden tijdens de try-outs (met uitzondering van het eigen materiaal van de klant) blijven eigendom van IKIGAI-projects. Bij schade of verlies worden de kosten voor vervanging of herstelling verhaald op de klant. Er is geen “vangst” of “niet-goed, geld-terug” garantie voor de try-outs.

daiwa