Hoewel het merk – en zijn uitstekende reputatie – goed gekend is, is het moeilijk om in de meeste hengelsportzaken een representatief aanbod terug te vinden. In elke zaak vind je wel enkele molens of reels terug, maar meestal slechts één of twee types van een bepaald model (bv. Ballistic LT, Fuego LT, BG Magsealed, …). Verschillende types vergelijken van verschillende modellen (bv. drie verschillende modellen van een 1000 of 2500 reeks) is bijna helemaal onmogelijk.

@Daiwa Agency Harzé

Als je hengels wil vergelijken is het mogelijks nog moeilijker. Toen Daiwa zijn roofvisgamma heeft uitgebreid met Prorex is het aanbod in hengelsportzaken niet gevolgd. Meestal kan je deze fantastische hengels enkel op bestelling verkrijgen, zonder ze ooit te hebben aangeraakt. Nochtans is het aanbod heel erg uitgebreid en is er een ruime keuze van aantrekkelijke instap-modellen tot high-end top-materialen.

@Daiwa Agency Harzé

Met “Flandersfisher” probeer ik hiervoor een oplossing te bieden, zodat elke geïnteresseerde (roof)visser verschillende hengels en molens is een gevarieerde combinatie kan ervaren voor hij/zij een hengel, molen of combo aanschaft.

Naast hengels, reels en molens hebben Daiwa en Prorex ook een zeer kwaliteitsvol en uitgebreid assortiment aan kunstaas van klein plugjes tot grote jerkbaits.

@Daiwa Agency Harzé

En ook wat betreft zacht kunstaas is er een ruime keuze.

Begin dit jaar brachten zowel de merken Daiwa als Prorex ook nieuwe braids op de markt. Voor Daiwa vinden we de nieuwe J-Braid X8 Grand en voor Prorex is er een gloednieuwe Prorex UL Finesse Braid.

@Daiwa Agency Harzé

Zoals je merkt heeft Daiwa – Prorex heel wat te bieden voor de gepassioneerde roofvisser. Ik doe mijn uiterste best om jullie zoveel mogelijk te laten ontdekken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s